Volledig EFC -Etixx podium in Aspelare

Na 1/3 wedstrijd reed het EFC – Etixx trio met nog 4 anderen weg uit het peloton. In de laatste ronde buitte Aimé De Gendt het numeriek overwicht uit en behaalde hij solo zijn 1ste seizoenszege. Lindsay De Viylder regelde het spurtje voor de 2de plaats voor Gilles Loncin. Herman Vanhoucke eindigde 34ste.

Ook in Hooglede startte een viertal van EFC -Etixx. Chistophe Noppe en Gill Meheus maakten deel uit van de goede ontsnapping van 15. Op 2 ronden van het einde waagde Gill zijn kans maar hij werd op 5km van de meet teruggegrepen. Dan ging Oostvlaming Davy Descheemaeker en hij behaalde de zege. Christophe eindigde enkele tellen later op de 3de plaats. Gill werd 12de. Miel Pyfferoen en een na knieproblemen heroptredende Jacob Relaes werden 32ste en 33ste.

By |2015-04-13T09:36:00+02:00april 13th, 2015|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment