Aimé De Gendt wint PK in Oost-Vlaanderen. Gill Meheus 3de

Lindsay De Vylder kwam op 2 ronden van het einde ten val terwijl ook hij aan het strijden was voor een top 10 plaats. Herman Vanhoucke leed wielbreuk.

Hier volgt het koersverslag volgens Aimé ( bron cyclingsite)

"We zijn weggereden iets voor half koers met 15 man, daarna met 6. Op 3 ronden van het einde waren we nog met 4 (ik, Julien Van den Brande, Jens Moens en Gill Meheus). Moens moest lossen in de voorlaatste ronde. In de laatste ronde op de klim ben ik weggereden van mijn 2 medevluchters.": vertelt de kersvers provinciaal kampioen van Oost-Vlaanderen. "Ik ben tevreden dat ik ons ploegwerk met Gill Meheus heb kunnen afwerken. Mijn gevoel was goed over gans de koers. De provinciale titel is mooi meegenomen, maar het was niet een doel. Volgende week zondag is Ardense pijl. IK hoop mij daar goed te kunnen tonen."
By |2015-05-03T20:32:00+02:00mei 3rd, 2015|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment