Gilles Loncin wint te Kortessem

Geen Rund um Den Finanzplatz te Frankfurt voor onze 8 geselecteerden. Door terreurdreiging konden de Duitse ordediensten en organisatoren de veiligheid niet garanderen zodat de wedstrijd niet kon doorgaan. Een jammerlijke maar begrijpelijke beslissing en na overleg met de renners werd dan maar beslist om naar het Limburgse Kortessem te trekken om daar aan de regionale wedstrijd deel te nemen.
128 renners stonden aan de start voor 114km verdeeld over 19 ronden van 6km. 

Na een snel verreden wedstrijd spurten uiteindelijk 11 renners voor de zege. Gilles Loncin haalde het na een knappe spurt, ondanks een afgebroken versnellingskabel, met 1 fietslengte op Dirk Finders en Florent Delfosse.

By |2015-05-01T22:05:00+02:00mei 1st, 2015|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment