Benjamin Declercq 2de en Lindsay De Vylder 6de in GP Geluwe

Steven Caethoven (Decock – Woningbouw Vandekerckhove) heeft de Grote Prijs Geluwe (Interclub 1.12) gewonnen. Na 156 kilometer versloeg hij Benjamin Declercq (EFC – Etixx) en Jan Logier (VL Technics – Experza – Abutriek). Caethoven volgt op de erelijst Joeri Calleeuw op.
Na een welverdiende rustperiode en het afleggen van de nodige examens was het voor velen van EFC-ETIXX de start van het tweede deel van het seizoen aangebroken. Op 30 km van het einde ontstond er een kopgroep van 19 renners. Zowel Benjamin Declercq als Lindsay De Vylder waren present in deze ruime kopgroep. Miel Pyfferoen en Jacob Relaes zaten in de achtervolgende groep van nog slechts een 40 tal renners. Maxime De Poorter en Herman Vanhoucke werden tot opgave gedwongen.

Uitslag :

1. CAETHOVEN Steven – WIELERTEAM DECOCK-WONINGBOUW VANDEKERCKHOVE
2. DECLERCQ Benjamin – EFC-ETIXX
3. LOGIER Jan – VL TECHNICS – EXPERZA – ABUTRIEK C.T.
4. BALLET Mathias – VL TECHNICS – EXPERZA – ABUTRIEK C.T.
5. SCOTT Jakob – ILLI-BIKES CYCLING TEAM
6. DE VYLDER Lindsay – EFC-ETIXX
7. BURTON Jérémy – DOUCHY-THALASSA CYCLING TEAM OOSTENDE/LANGEMARK
8. GOUEL Valentin – ESEG DOUAI
9. VERSCHAEVE Lounes – KSV DEERLIJK-GAVERZICHT
10. DE MERLIER Giovanni – ATOM 6 – TOPS ANTIEK CT
…..
28. RELAES Jacob – EFC-ETIXX
34. PYFFEROEN Miel – EFC-ETIXX

By |2015-06-23T23:04:00+02:00juni 23rd, 2015|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment