Aanvalslustig EFC -Etixx in de 4de rit RVOV

In Bottelare werd er in deze ronde voor het eerst op ietwat glooiende wegen gekoerst. Het is een geanimeerde etappe waarin verschillende ontsnappingen opgezet worden. De goede vertrekt op 50km van de meet en daarin zijn Dennis Delmotte, Gill Meheus en Maxime Farazijn present. Een schitterende situatie zeker als je weet dat de voorsprong al snel oploopt boven de 2 minuten. Het ziet er naar uit dat het klassement volledig overhoopt zal gehaald worden maar helaas komt ondanks uitstekend afstoppingswerk van Miel Pyfferoen, Christophe Noppe en Maxime De Poorter de organisatie terug in het peloton en moet de kopgroep op het einde nog fel strijden om uit de greep van de grote groep te blijven. 
Gill rijdt zijn kas leeg voor zijn snellere ploegmakkers Maxime en Dennis. Helaas kunnen zij het niet afmaken want de Engelsman Leig behaald de zege. Dennis en Maxime eindigen respectievelijk 3de en 6de. Gill wordt 12de en Christophe 15de. Ondanks dat het niet gelukt is om de zege te behalen kunnen we toch terecht fier zijn op deze schitterende wedstrijd van onze renners.

By |2015-08-22T22:05:00+02:00augustus 22nd, 2015|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment