Christophe Noppe wint te Meulebeke

"Van in de start werd er heel vaak gedemarreerd door verschillende renners maar geen enkele aanvalspoging stond stand tegen het peloton. Na 5 van de 20 ronden begon het immens zwaar te regenen waardoor een eerste afscheiding tot stand kwam. Na een actieve eerste wedstrijdhelft waarin ik al redelijk bedrijvig geweest was, was alles nog te herdoen. Met nog 6 ronden te gaan, ga ik na het dichten van een kloofje vol door en krijg Mario Willems en Thomas Gibbon mee. We gaan direct vol door en krijgen deze keer wel een gaatje. Met zen drieën kunnen we elkaar constant goed aflossen en nemen een maximale bonus van bijna 2 minuten. In de laatste ronde versnelt Gibbon tot 2 keer toe maar kan hem terughalen. In de sprint dacht ik dat Mario Willems aan het laatste eind zou trekken, hij gaat als eerste aan, maar ik kan hem remonteren en win zo de wedstrijd." : aldus Christophe.
By |2015-08-15T08:50:00+02:00augustus 15th, 2015|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment