Gill Meheus 6de in Memorial Danny Jonckheere

In de 19de editie van de Memorial Danny Jonckheere te Oudenburg maakten de renners er een mooie wedstrijd van. Er werd van meet af aan een hoog tempo ontwikkeld en de harde wind maakte er een ware uitputtingslag van.
Na 50km kregen weeen kopgroep van 28 renner met daarbij liefts 4 renners (Maxime, Piet, Gill, Matthias) van EFC -Eixx. Jammer genoeg kreeg Matthias Vandewalle met zadelprooblemen af te rekenen en moest hij van fiets wisselen. Zo verloor hij voeling met de kopgroep en gaf hij enkele ronden later ontgoocheld op.
Op 25km van de meet viel de kopgroep volledig uiteen. 7 renners  (Roy Pieters, Jan logier, Gert Jan De Sy, James Shaw, Matthias De Witte, Joshua Teasdale en Gill Meheus) lieten de rest ter plaatse. Een tegenaanval van 8 met Maxime en Piet probeerde aan te sluiten maar dat lukte niet.
De kopgroep van 7 spurtte voor de zege en daarin haalde Roy Pieters( Illi Bikes) het voor Jan Logier ( VL Technics ) en Gert -Jan De Sy (Prorace). Gill Meheus werd 6de , Maxime Farazijn 14de en Piet Allegaert 15de. Miel Pyfferoen 55ste en Christophe Noppe eindigden in het peleton.

By |2015-08-27T16:03:00+02:00augustus 27th, 2015|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment