4de plaats voor Guillaume Seye in PK Oost-Vlaanderen

De wedstrijd werd gekleurd door een ontsnapping van 12 renners met Gill Meheus van EFC-ETIXX. Hun voorsprong bedroeg nooit meer dan 50". In de finale verbrokkelede de kopgroep, doch nooit was er een serieuze afscheiding. Bij het ingaan van de slotronde reden 4 renners op kop met 25" voorsprong. Gill Meheus die lang deel uitmaakte van de kopgroep, was hierin niet meer vertegenwoordigd. Guillaume Seye kon nog na een krachtinspanning de leiders vervoegen. Tal van aanvallen van Guillaume werden echter steeds teniet gedaan. In de spurt voor winst werd Guillaume 4e en viel zo juist naast het podium.

Foto’s met dank aan www.cyclingeye.com

1. PIETERS laurent (Baguet)
2. VAN AUDENHOVE Jovany (VL Technics)
3. VEREECKEN Thomas (Lotto U23)
4. SEYE Guillaume (EFC-ETIXX)
5. DE SY Vincent (Prorace)
…..
21. COOLS Michael (EFC-ETIXX) OP 25"
22. DE VYLDER Lindsay (EFC-ETIXX)
35. LEYMAN Célestin (EFC-ETIXX)
43. MEHEUS Gill (EFC-ETIXX)

By |2016-04-11T11:19:00+02:00april 11th, 2016|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment