7de plaats voor Cedric Defreyne in Driebergenprijs Stasegem

De Driebergenprijs was amper gestart en 8 renners met Lindsay De Vylder ontsnapten na amper 5km wedstrijd. De 8 werkten goed samen en toen na 80km 5 renners met enkele favorieten kwamen aansluiten leek het erop dat de wedstrijd gereden. Toch zat hun avontuur erop na de 1ste van de 3 plaatselijke ronden.
 Op 15km van de meet zette Mathias Legley ( Verancalssic)een aanval op. Hij kreeg het gezelschap van Aaron Verwilst (Lotto – Soudal) en Matthias Ballet (VL Technics). Het trio reed stilletjes aan van het peloton weg en spurtte voor de zege. Daarin haalde Ballet het voor Legley.
Op 11" spurtte Cedric Defreyne naar de 7de plaats. Matthias Vandewalle werd 14de, Bjarne Vanacker 29ste, Jorden De Haes 40ste en Lindsay De Vylder, na een aanvallende wedstrijd 69ste. Gill Meheus gaf op.

By |2016-04-16T21:26:00+02:00april 16th, 2016|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment