Sterke Michael Cools in GP Color Code

De 1ste editie van de GP Color Code te Bassenge mocht 128 deelnemers verwelkomen verdeeld over 18 ploegen.
De renners moesten 157km afleggen verdeeld over 9 plaatselijke ronden met telkens 2 pittige hellingen.
Het koersverloop werd gekleurd door 22 renners die reeds in de 3de ronde wegreden van het peloton. Naast Michael waren ook Jacob Relaes en Jorden de Haes aanwezig in deze ruime kopgroep. Op 2 ronden van het einde vormden zich in 2 schuifjes 6 leiders. Michael was present maar met het Veranclassic duo Peyskens- Jules en het Color Code trio  Taminaux – Tasset – Palm beloofde het geen gemakkelijke opdracht te worden. Bij een versnelling van Justin Jules moesten Tasset en Palm hun metgezellen laten rijden. Jules moest op zijn beurt passen toen Peyskens en Taminaux alle registers open trokken op de laatste helling van de dag. Ook Michael had het moeilijk maar kon toch weer de aansluiting maken. Het werd dus een spurt met 3 en daarin haalde Lionel Taminaux ( Color Code) het voor Dimitri Peyskens ( Veranclassic) en onze EFC -Etixx renner Michael Cools die zijn sterke koers bekroond zag met een podiumplaats. In een totaal verbrokkelde achtervolgende groep kwam Jacob Relaes als 22ste over de meet. Jorden  De Haes werd 23ste. Maxime De Poorter, Nico Houtteman en Herman Vanhoucke gaven op.

By |2016-07-11T20:50:35+02:00juli 11th, 2016|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

EFC-LR Vulsteke op Twitter