Christophe Noppe tweede in rit 1

Christophe Noppe is op een tweede plaats geëindigd in de eerste rit van de Ronde van Oost Vlaanderen in Sint Laureins. Hij maakte samen met Cedric Defreyne (7de) en Dennis Delmotte (11ste) deel uit van een eerste peloton van zo’n 40 renners die na 142km mochten spurten voor de zege. Enzo Wouters won de rit en mag morgen in Sinaai als leider van start gaan in de tweede rit.
Een groep van 9 renners reed in het begin van de wedstrijd weg uit het peloton en kreeg een minuut voorsprong bij elkaar gefietst. 40km voor de finish werden ze bijgehaald door een dertigtal, die voor de zege mochten spurten.
Lindsay De Vylder en Guillaume Seye eindigden op een minuut achterstand in het tweede peloton. Herman Vanhoucke kende door de warmte een slechte dag en eindigde na het tweede peloton. Het EFC-ETIXX team won het ploegenklassement van deze eerste rit.

By |2016-08-17T20:11:17+02:00augustus 17th, 2016|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment