Christophe Noppe wint 3de rit RVOV voor ploegmakkers Defreyne en De Vylder

Noppe op 1, Defreyne op 2 en de winnaar van gisteren De Vylder op 3 , wat een topdag voor EFC -Etixx te Haasdonk in de 3de rit van de ronde van Oost-Vlaanderen! De drie zetten de massaspurt naar hun hand en zorgden voor een unieke podiumfoto. Proficiat

De wedstrijd werd omstreeks halfkoers gedomineerd door een groep van 21 die een maximale voorsprong van 1’15” bij elkaar reed. Daarbij was de later winnaar Christophe Noppe attent mee geschoven en zat hij als best geplaatste van het klassement in een comfortabele positie. Onder leiding van Lotto-Soudal werd de ruime kopgroep op 25km van de meet terug ingelopen. Er probeerden nog enkele renners de massaspurt te ontlopen maar door het hoge tempo in het peloton was dit onmogelijk. De spurters waren net als gisteren weer aan zet en daarin stond er geen maat op onze EFC -Etixx renners.
Naast de dagzege, met de bijhorende bonificaties, doet Christophe ook een goede zaak in het klassement. Hij schuift op van plaats 5 naar 2 op 5″ van leider Wouters. Cedric Defreyne staat nu 6de op 18″. Voor de 3de dag op rij is EFC -Etixx ook de beste in het ploegenklassement.

Podium rit 3 ronde van Oost-Vlaanderen #winst @christophenoppe @cdefreyne @lindssaaydv #proud

Podium rit 3 ronde van Oost-Vlaanderen #winst @christophenoppe @cdefreyne @lindssaaydv #proud

 

 

By |2019-01-02T22:35:15+01:00augustus 19th, 2016|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment