Tom Vandermosten en Viktor Verschaeve maken beloftendebuut bij EFC -Etixx

Met fierheid melden we nog 2 juniores die hun beloftendebuut maken in het truitje van EFC -Etixx.

Tom Vandermosten, woonachtig te Bertem en nu actief bij het Avia team, behaalde dit jaar al heel wat mooie zeges. Zo won hij het eindklassement van de Ster der Vlaamse Ardennen en was hij ook de beste in de Beker van Belgie wedstrijd Aalst-St Truiden. Tom wordt geprezen door zijn zeer goede mentaliteit en zijn aanvalslust.

De volgende nieuwe aanwinst die we even willen voorstellen is Viktor Verschaeve.
Viktor is woonachtig te Burcht en rijdt dit jaar Vanmoer cycling Team. Hij is zeer veelzijdig en in de wedstrijden waar het bergop gaat speelde hij reeds meermaals een hoofdrol. Viktor behaalde met zijn team de Belgische titel in het ploegentijdrijden en was de beste in de slotrit van de Ster der Vlaamse Ardennen. Hij werd ook meermaals geselecteerd voor de Nationale ploeg.

Welkom Tom en Viktor
Copy of EFC-ETixx (6) Copy of EFC-ETixx (1)

By |2019-01-02T22:35:15+01:00augustus 8th, 2016|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment