Piccolo Giro di Lombardia

De beloftenversie van de Ronde van lombardije viel op de beklimming van de befaamde Madonna del Ghisallo in een beslissende plooi. Er vormde zich een kopgroep van 9 renners waarbij 6 wisten stand te houden tot aan de finish. Daar snelde na 164km in Oggiono onze landgenoot Harm Vanhoucke naar de zege. Op korte afstand werd Andrea Vendrame 2de voor Bjorn Lambrecht, Patrick Muller, Kilian Frankiny en Edward Ravesi.
Eerstejaars Bjarne Vanacker was onze eerste vertegenwoordiger op de 28ste plaats . Jacob Relaes eindigde 42ste en Jordi Warlop 45ste. Nico Houtteman staakte de wedstrijd op 15km van de meet en Benjamin Declercq deed dat al na 50km.

 

By |2016-10-04T22:44:13+02:00oktober 4th, 2016|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

EFC-LR Vulsteke op Twitter