Geslaagde ploegvoorstelling EFC-L&R-Vulsteke

Onder het goedkeurende oog van de sponsors werd gisteren (zaterdag 21 januari) het EFC-L&R-Vulste voorgesteld op het jaarlijkse wielerfestijn ‘Velofollies’. Na een fotosessie van de renners, liep het team langs bij de verschillende sponsors die hun stand hebben op Velofollies. Daarna trok iedereen naar hal 1, waar de teampresentatie op het grote podium gesmaakt werd door de vele aanwezigen.

Speaker van dienst Jeroen Sap praatte het geheel aan elkaar, waarbij de ploegleiding (Wim Feys, Benny Engels, Kenny Desaever) hun licht liet schijnen op de diverse teamaspecten. De renners spraken over hun verwachtingen ivm het nieuwe seizoen. Bart Bequart (PR-verantwoordelijke), Michel Pollentier (Algemeen verantwoordelijke) en Kurt Debouck (voorzitter) hadden hun zegje over het EFC-L&R-Vulste wielerteam.

Met een afsluitende receptie als kers op de taart, mag het team terugblikken op een meer dan geslaagde ploegvoorstelling en is het duidelijk dat de ploeg klaar is om het nieuwe seizoen in de fris-groene kleuren te starten!
#driveToWin
#Talentdevelopment

 

 

By |2019-01-02T22:35:13+01:00januari 22nd, 2017|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment