Jordi Warlop 9de in Brussel-Zepperen

Brussel -Zepperen werd net als vorig jaar verreden in helse weeromstandigheden. De 155km lange wedstrijd werd dan ook terug een ware uitputtingslag waarin slechts 30 renners de eindmeet bereikten.

Reeds in het eerste deel van de wedstrijd zonderde zich een groep van 21 renners af met EFC -L&R -Vulsteke  renners Jordi Warlop en Cedric Beullens.  Daarnaast waren ook 4 BMC’s , 3 Lotto’s en 3 man van Ago Aquaservice  present in de kopgroep. Voor Jordi en Cedric een mooie situatie maar weer sloeg het noodlot toe want net als vorige week in Brussel-Opwijk reed Cedric lek. Hij kreeg een wiel van de neutrale wagen maar zonder ploegauto’s achter de kopgroep was het onmogelijk om terug aan te sluiten. Hij viel terug in het peloton en kon weerom zijn goede conditie niet bevestigd zien met een mooi resultaat.
De 20 leiders reden intussen van de rest weg en in de finale kon een viertal (Welten, Six, Menten en Splenger) een kloof slaan en spurten voor de zege.
Daarin haalde Bram Welten het voor Milan Menten en Franklin Six. 6 achtervolgers met Jordi Warlop sprinten voor plaats 5. Jordi kon net als in Gent-Staden een top-10 plaats bemachtigen en kwam als 9de over de meet. In nog één van de achtervolgende groepjes Jorden De Haes werd 25ste
Viktor Verschaeve, Jacob Relaes en Thimo Willems moesten onderweg de strijd staken nadat ze alle 3 geteisterd werden door de kou.

By |2017-03-07T10:18:59+01:00maart 7th, 2017|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment