Rit 4 Giro Valle D’Aosta

De EFC-LR-Vulsteke renners blijven het degelijk doen in de zware Giro Valle D’Aosta. In de koninginnerit eindigde Bjarne vanacker op een knappe 20ste plaats. Hij diende 13 minuten toe te geven op het Russische toptalent Sivakov die de rit solo won voor de Belg Lambrecht. Een groep van zeven renners reed een lange tijd voorop, Nico Houtteman begaf zich even tussen in een tegenaanval. Nico kon de kopgroep met zijn vluchtgezellen echter niet bijbenen en even later werd hij terug opgeslokt door het peloton, die ook de kopgroep tot de orde riep.
Jacob Relaes kon zich binnen de top dertig plaatsen in een rit met meer dan 4000 hoogtemeters!
Viktor Verschaeve werd 57ste,   Niko Houtteman 68ste en Celestin Leyman 79ste.

A bloc #koers #girovalledaosta #efclrvulsteke

Bjarne is in het algemene klassement nog steeds de beste EFC-LR-Vulsteke renner op een 21ste plaats.
Morgen wordt de laatste rit verreden.

By |2019-01-02T22:35:12+01:00juli 15th, 2017|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment