Kjell Van Driessche vervoegt EFC -L&R-Vulsteke

Kjell Van Driessche zal vanaf 28 augustus te zien zijn bij de elite zonder contract in het truitje van EFC – L&R -Vulsteke.
Kjell reed van 2008 tot en met 2012 voor het team van Michel Pollentier en Kurt Debouck. Eerst in het truitje van New Heebra Lombarden om dan over te schakelen naar EFC -Omega Pharma -Quick-Step. Na een sterk jaar met enkele mooie uitslagen in Brussel –Opwijk (2é), de IWT te Oetingen (2é) en Omloop het Nieuwsblad (9é) kreeg hij eind 2012 een stagecontract bij Landbouwkrediet waar hij op het punt stond een profcontract te tekenen. Jammer genoeg ging de deal niet door en besloot hij de fiets aan de haak te hangen.
Maar Kjell liet de sport nooit los. Na enkele sabbatjaren nam hij terug deel aan duatlonwedstrijden waarin hij ook terug de competitiemicrobe te pakken kreeg. Zo besloot hij zich dit jaar terug aan te sluiten bij het Milc Cycling team in Zele, een team dat bij de nevenbond aan de slag is en waarin Kjell ondertussen al verschillende zeges boekte. Ook in de marathonwedstrijden waagde hij samen met zijn makker Germer Cardon zijn kans en met succes. Begin augustus wonnen ze The Green Hell, een 24-uren fietsrace op de Nurburgring in Duitsland. Dit alles deed Kjell inzien om het nog eens te proberen.
Kjell begint met veel ambitie aan zijn 2de wielercarriére en geeft zich tot eind 2018 de tijd om zich nog eens te bewijzen aan de wielerwereld. Hij is ook bereid zijn ervaring door te geven aan zijn jonge ploeggenoten.  De ploegleiding van EFC – L&R – Vulsteke heeft er alle vertrouwen in dat beide doelstellingen realiseerbaar zijn en gaan samen met Kjell de uitdaging aan.

By |2017-08-17T13:08:43+02:00augustus 17th, 2017|Algemeen nieuws|1 Comment

About the Author:

One Comment

  1. Vehent A 18 augustus 2017 at 08:56 - Reply

    Toffe renner fijn karakter , veel succes

Leave A Comment

EFC-LR Vulsteke op Twitter