Jordi Warlop knap 5de in Piccolo Giro di Lombardia

Vandaag stonden Jordi Warlop, Bjarne Vanacker, Viktor Verschaeve, Maxime De Poorter en Celestin Leyman aan de start voor de beloftenversie van de Ronde Van Lombardije. Normaal gezien ging ook Jacob Relaes van de partij geweest zijn maar een valpartij tijdens zijn vrijdagtraining besliste daar anders over.

De Italiaanse herfstklassieker met start en aankomst in Oggiono eindigde na 174km in een spurt met 3. Daarin haalde Aleksandr Riabushenko ( Team Pallazago) het voor Andrea Cacciotti (Team Hopla) en Gino Mader (VC Mendrisio). Op 1’11” spurtte een groep van 23 voor de 4de plaats. Daarin haalde Aurelien Paret-Peintre ( Chambery Cyclisme)  het voor onze  Jordi Warlop die zeer knap 5de werd. Ook Bjarne Vanacker had zijn plaats in deze achtervolgende groep en hij werd even knap 15de.

Uitslag
1. Aleksandr Riabushenko (Team Palazzago Amarù)  174,7 km in 4h02’09” (moy. 43,287 km/h)
2. Andrea Cacciotti (Hopplà Petroli Firenze) op 5″;
3. Gino Maeder (Vc Mendrisio PL Valli)
4. Aurelien Paret-Peintre (Chambery Cyclisme Formation) 1′ 11″
5. Jordi Warlop (EFC L&R Vulsteke)
6. Marc Hirschi (BMC Development Team)
7. Tadej Pogacar (Rog Ljubljana)
8. Tuur Deprez (Vl Technics Experza Abutriek)
9. Aleksandr Vlasov (Viris Maserati)
10. Mikkel Honorè Frolich (Lotto Soudal U23)
….
15. Bjarne Vanacker (EFC L&R Vulsteke)
34. Viktor Verschaeve (EFC L&R Vulsteke) op 3’07

By |2017-10-02T12:18:59+02:00oktober 1st, 2017|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment