1ste overwinning van het jaar is een feit.

Julien Van den Brande heeft zijn goede conditie van de seizoensaanvang kunnen verzilveren met een 1ste plaats in de regionale wedstrijd te Vollezele. Met iedere ronde de Congoberg kregen de 160dln een lastig parcours voor de wielen geschoven.
Een ruime kopgroep van 21 domineerde de wedstrijd. In de finale kon Julien met Niels Van Dyck daaruit ontsnappen waarvan hij het in de spurt gemakkelijk haalde. Eerstejaars Ceriel Desal eindigde knap 8ste. Ook Louis Blouwe zat in de ruime kopgroep van 21 maar moest door de koude de kopgroep laten rijden.
In een andere regionale wedstrijd te St Maria Lierde behaalde een andere eerstejaars Mauri Vansevenant een mooie 12de plaats.

By |2018-03-05T10:56:02+01:00maart 5th, 2018|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment