2de plaats voor Thimo in Vlaams Brabant

De vierde rit in de Ronde van Vlaams Brabant is gewonnen door Benjamin Verraes. Hij kon zegevieren voor EFC-LR-Vulsteke renner Thimo Willems.

Op een lastig parcours in Leefdaal, reden 22 renners na 50km wedstrijd weg van de rest van het peloton. In deze groep drie EFC-LR-Vulsteke renners (Guillaume Seye, Thimo Willems en Julien Van den Brande). Het peloton spartelde even tegen, maar vrij vlug kregen de vluchters een geruststellende voorsprong.

Vooraan bleef de ruime kopgroep lang samen tot op 35 km van het einde. Toen reden vier renners (met daarbij Thimo) weg van de rest. De voorsprong schommelde steeds rond de halve minuut en ondanks het fel weerwerk konden ze de vluchters niet meer terugkijgen. In een langgerekte spurt finishte Thimo op een tweede stek. Guillaume Seye werd op 30 seconden 15de, Julien Van den Brande werd 18de en mag morgen als leider de slotrit ingaan. Louis Blouwe (29ste), Cedric Beullens (71ste) en Antone Loy (75ste) eindigden de wedstrijd in het peloton.

By |2018-07-28T19:13:01+02:00juli 28th, 2018|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment