EFC-LR-Vulsteke doet het goed in Aosta

Na rit twee en drie in de Giro Valle d’Aosta, ongetwijfeld één van de moeilijkste wedstrijden bij de beloften, blijven onze EFC-LR-Vulsteke renners het uitstekend doen! Het team mocht in de tweede rit zelfs pronken met een dagzege in het ploegenklassement. Jordy Bouts werd knap 11de, Mauri Vansevenant 18de, Celestin Leyman 29ste, Jacob Relaes 42ste en Gilles Borra 87ste.

In de derde rit, waar Celestin Leyman lang meeging in de ontsnapping van de dag met een twintigtal renners, kon Mauri Vansevenant zijn klimtalent als eerstejaars opnieuw etaleren! Na zijn puike prestaties van de dagen voordien, kon hij zich opnieuw binnen de top twintig plaatsen. Ditmaal werd hij 11de en staat hij in het algemeen klassement net buiten de top tien als 11de. In het jongerenklassement staat hij tweede op 46 seconden van de leider. Jacob Relaes eindigde als 25ste, Celestin Leyman 28ste, Jordy Bouts 44ste en Gilles Borra 64ste.

Morgen staat de laatste rit op het programma.

Voor de start van de derde rit zorgde de organisatie nog voor een mooi eerbetoon aan Bjarne!

By |2019-01-02T22:35:09+01:00juli 14th, 2018|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment