Guillaume, Viktor en Thimo in Europees kampioenschap Beloften

Afgelopen weekend werden Guillaume Seye (Tijdrit) , Viktor Verschaeve ( wegrit) en Thimo Willems ( wegrit) geselecteerd door Nationaal beloftencoach Kevin Deweert om deel te nemen aan het EK dat plaats vond in het Tjechische Zlin.

In de tijdrit die op vrijdag plaats vond reed Guillaume de 14de tijd. Hij legde de 23km af in 30’58,51. De Italiaan Edoardo Affini pakte het goud met een tijd van 29’52,24.

Zondag vond de wegrit plaats. Viktor Verschaeve, aangeduid als kopman en in geode doen op het zware parcours, kwam in de finale ten val en mocht zijn kansen op een goed resultaat opbergen. Ook Thimo Willems reed de wedstrijd niet uit.
DeZwitser Marc Hirschi (Suisse) haalde het na voor Victor Lafay (France) enFernando Barcelo (Espagne).

By |2018-07-17T10:56:51+02:00juli 17th, 2018|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment