Julien en Guillaume mee in grote kopgroep Vl-Brabant

De eerste rit in de Ronde van Vlaams Brabant is gedomineerd door een grote vluchtersgroep van 25 renners. In deze grote groep had het EFC-LR-Vulsteke team twee vertegenwoordigers met Guillaume Seye en Julien Van den Brande. De kopgroep werd gevormd iets na 50km wedstrijd. Het peloton kon nooit echt een vuist maken, en al vlug keken ze op tegen een achterstand van meer dan twee minuten.

Het was duidelijk dat de winnaar vooraan te vinden zou zijn in Hakendover. De groep bleef samen tot in de laatste van 9 ronden. Toen reden er zeven renners weg van de rest, met hierin Julien VDB. De zeven werkten goed samen en mochten spurtten voor de zege. Hierin was Benjamin Verraes de sterkste voor Moens en Bastiaans. Julien eindigd als 6de. Guillaume Seye werd in een achtervolgende groep 14de op 19 seconden.

Cedric Beullens eindigde als 33ste, Antoine Loy 53ste, Louis Blouwe 56ste, Thomas Vansteelandt 61ste en Thimo Willems 121ste.

Morgen is er de tweede rit in Boortmeerbeek. Daar staan er 18 ronden van 8,4km op het programma (150km)

 

By |2018-07-25T19:14:53+02:00juli 25th, 2018|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment