Thimo Willems 4de in GP Bavay, Jordy Bouts 9de

Thimo heeft nog maar eens een dichte ereplaats behaald in een interclub. Dit keer behaalde hij de 4de plaats in de Noordfranse eendagskoers GP de Bavay alwaar 120 renners 158km moesten afleggen verdeeld over 14 ronden van 11.3km.
De wedstrijd viel in een beslissende plooi op 3 ronden van het einde toen in enkele schuifjes 33 renners van de rest wegreden met daarbij 3( Thimo Willems, Jordy Bouts en Guillaume Seye) van de 5 EFC-ers die de start namen.
Na vele ontsnappingspogingen konden zich 4 renners afscheiden die streden voor de zege. Daarin toonde Aaron Van Poucke (Lotto Soudal) zich de beste voor Mathieu Rigollot (SCO Dijon-Team Materiel-velo.com) en Kévin Lalouette (CC Nogent-sur-Oise).
Thimo remonteerde nog de 4de renner Jaron Wydooghe (Homesolutions -Soenens) en viel net naast het podium.
Jordy eindigde op een knappe 9de plaats. Guillaume werd 37ste en Mauri Vansevenant eindigde in het peloton op de 50ste plaats. Kjell Van Driessche gaf op.

By |2018-08-22T18:00:48+02:00augustus 20th, 2018|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment