Tiende stek ronde van OVL voor Cedric

De eerste ritten in de ronde van Oost Vlaanderen zijn voorlopig nog geen groot succes geweest voor de EFC-LR-Vulsteke renners. Antoine Loy, Ceriel Desal, Thomas Vansteelandt, Cedric Beullens, Maxime De Poorter, Louis Blouwe en Herman Vanhoucke konden hun stempel nog niet drukken op het verloop. Tijdens de eerste rit tekenden ze niet present in twee aanvallen die de wedstrijd kleurden. Telkens zetten de groenhemden collectief de scheve situatie recht, maar toen zeven renners in de finale het hazenpad kozen, misten ze opnieuw de juiste trein. Stan Dewulf van Lotto Soudal won in een spurt de rit, het peloton verloor zo’n 15 tal seconden. Cedric Beullens werd de eerste EFC-LR-Vulsteke vertegenwoordiger op een 14de plaats.

De tweede rit in Deinze kende een zeer gesloten wedstrijdverloop. Op de brede wegen in en rond Deinze kreeg geen enkele vluchtpoging een noemenswaardige voorsprong, zodat een massaspurt onafwendbaar was. Opnieuw was het Lotto-Soudal team aan het feest, ditmaal met hun rappe spurter Alfdan Dedecker. Cedric Beullens (10de) werd opnieuw de eerste EFC-LR-Vulsteke vertegenwoordiger.

De ronde van Oost Vlaanderen duurt nog tot en met zondag!

By |2019-01-02T22:35:08+01:00augustus 16th, 2018|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment