Terug succesvolle 3 jours de Cherbourg achter de rug

Afgelopen weekend was ons team aan de slag in de Franse rittenwedstrijd 3 Jours de Cherbourg en daarin werden terug mooie resultaten geboekt.
In de eerste rit begon een voltallig peloton aan de lastige slotklim in Cherbourg en behaalde Lothar Verhulst een mooie 10de plaats.
In de 2de rit in Octeville werd voor het 4de jaar op rij de zege behaald. Julien Van den Brande  was de snelste van een kopgroep van 5 en behaalde er zijn 13de zege van het seizoen. Jacob Relaes finishte 8ste.
En in de slotrit was Jacob onze beste vertegenwoordiger op de 12de plaats.
Julien kon in de slotrit nog een plaatsje opschuiven in het eindklassement en eindigde zo mooi 2de op 16′ van eindwinnaar Tariua Krainer (VC Rouen). Jacob werd 10de op 41″ en Lothar 19de op 52″. Antoine Loy eindigde op de 47ste plaats in het klassement. Deze  mooie resultaten waren goed voor winst in het ploegenklassement.

By |2018-09-03T16:54:19+02:00september 3rd, 2018|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment