Samenwerking met Fast Forward Events (Gent)

Het EFC-L&R-VULSTEKE U23 cycling team stelt met trots Fast Forward Events voor als nieuwe partner in 2019!
https://www.fastforward.events

De 2 zaakvoerders, Mathias Kerckhof en Pascal Cauwelier, zelf 2 fanatieke triatleten, zetten vanaf heden graag mee hun schouders onder onze missie: Het professioneel begeleiden van jonge renners bij het realiseren van hun profdroom.

Vanuit hun eigen sportervaring ondervinden ze zelf het belang van een doorgedreven opvolging en medische begeleiding en deze vinden ze terug in onze manier van werken.

De renners genieten immers een prima sportmedische omkadering bij EFC-L&R-VULSTEKE
dankzij de goede samenwerking met Pulso-Preventielab uit Zwevegem.

Fast Forward Events bewijst nog maar eens dat het een creatief evenementenbureau met een hart voor sport is.  Zoek je een partner voor de organisatie van een evenement met een hoek af? Je hebt met Fast Forward Events de juiste partner gevonden!  Of het nu gaat om een ploegvoorstelling, sportevent, productlancering, bedrijfsevent of teambuilding …  De expertise en creativiteit van Fast Forward Events maakt van elke organisatie een onvergetelijk event!

#thrilledtopieces #fastforward #logicmeetsmagic 

By |2019-02-13T16:50:27+01:00februari 13th, 2019|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment