Cedric Beullens 5de in Kattekoers (Nations cup)

Vandaag streden onze EFC-LR-Vulsteke renners voor de zege in de eerste nations Cup wedstrijd Kattekoers Ieper – Boezinge. Cedric Beullens en Luca de Meester kwamen er aan de start onder de vlag van Cycling Vlaanderen. Vito Braet en Fabio Van den Bossche deden dit bij Belgian Cycling Team
Een kopgroep van een tiental renners domineerde de wedstrijd, waarin Cedric en Fabio in zaten. Luca en Vito verzeilden in verschillende groepen die verspreid over het parcours reden.
In een spannende finale moest Fabio de rol lossen. Cedric deed een gooi naar de overwinning, maar moest de duimen leggen voor de sterke Duitser Rutsch. Hij finishte knap vijfde. Fabio werd 29ste. Er reden maar 36 deelnemers de volledige koers uit!
#grintaforBjarne

By |2019-03-31T19:10:49+02:00maart 31st, 2019|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment