3de plaats voor Ceriel Desal op Pk West Vlaanderen

Ceriel Desal behaalde een derde plaats op het PK West Vlaanderen in Pittem (Memorial Bjarne Vanacker).
De wedstrijd lag al vroeg in een beslissende plooi. Hiervoor zorgde de strakke wind en een massale valpartij in de tweede ronde. Viertien renners konden zich afscheiden van het peloton. Hierbij drie EFC-groenhemden (Mauri Vansevenant, Ceriel Desal en Vito Braet). De voorsprong van de leiders liep stelselmatig op. Halfkoers viel de kopgroep verder uiteen. 7 renner (met Ceriel) konden van de rest wegrijden. De leiders bleven bij elkaar en spurtten voor de overwinning. Ceriel eindigde als derde, Mauri werk 10de. Vito Braet kende geen goede dag (mede door zijn valpartij afgelopen woensdag) en diende de wedstrijd te staken. Gilles Borra (12de), Thomas Vansteelandt (13de) en Kasper Saver (19de) eindigden binnen de top twintig.

In Oost Vlaanderen werd Thomas Naudts 7de. Thomas reed op het lastige parcours in Horebeke een zeer knappe, aanvallende wedstrijd. Luca De Meester kon zich als 10de ook in de kijker fietsen!

In Antwerpen eindigde Cedric Beullens als 13de in zijn Sint Katelijne waver het provinciaal kampioenschap Antwerpen en werd Jarne Van Grieken 69ste.

Bij de EZC eindigde Herman Vanhoucke als 38ste in OVL, Antoine Loy werd 17de in Ruddervoorde (WVL)

By |2019-05-06T11:14:36+02:00mei 6th, 2019|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment