EFC -ers Jules Hesters en Fabio Van Den Bossche oogsten succes op EK piste U23

Onze mannen doen het perfect op de Europese pistekampioenschappen.
Dinsdag opende Jules Hesters met een gouden medaille in de afvallingsrace. Ook vorig jaar behaalde Jules de Europese titel in deze discipline maar het is vanzelfsprekend dat het verlengen van die titel in zijn geboortestad Gent hem nog dubbel zoveel deugd deed. Jules verwees de Portugees Miguel Do Rego Pereira en de Oekraïner Vladiislav Shcherban naar de ereplaatsen.
In de scratch die woensdag doorging behaalde Jules de 7de plaats.
Vandaag was het de beurt aan Fabio Van den Bossche, die deel uitmaakte van de Belgische achtervolgingsploeg, om zijn talent te tonen. Nadat Fabio met zijn ploegmakkers, waaronder ex EFC-er Sasha Weemaes,  in de halve finale een nieuw Belgisch record (3.56.818) reden, moesten ze in de finale hun meerdere erkennen in Rusland en behaalden ze met een tijd van 3.59.100 een mooie zilveren medaille.
Het EK piste duurt nog tot zondag 14/07.

By |2019-07-11T23:00:10+02:00juli 11th, 2019|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment