Jules geklopt op de meet in RVVB

De EFC-LR-Vulsteke renners maakten er een mooie laatste rit van tijdens de Ronde van Vlaams Brabant. In Rillaar trok Cedric Beullens in de aanval met een achttal na een 40-tal kilometer en plaatste zo de leider in het algemeen klassement Johan Jacobs. De voorsprong werd echter nooit groter dan 50 seconden, zodat de vluchtersgroep steeds binnen schot bleef. Met nog dertig kilometer te gaan werd de aanval teniet gedaan. Sein voor Jordy Bouts, die op een vijfde plaats stond om in de aanval te trekken en een gooi te doen naar de overwinning. Zijn poging strandde op één kilometer van het einde. De laatste rit werd beslist in een massaspurt. Hierin leek Jules Hesters de snelste van het pak te worden. Hij stak echter iets te snel zijn handen in de lucht en werd op de meet alsnog voorbijgesneld.

2 Jules Hesters
46 Cedric Beullens
47 Jens Bouts
55 Vito Braet
56 Jordy Bouts
65 Jens Vanoverberghe

Lotto Soudal renner Johan Jacobs won het algemeen klassement voor Vito Braet. In totaal konden nog twee EFC-LR-Vulsteke renners zich in de top tien plaatsen (Jordy Bouts werd 5de, Cedric Beullens 10de). Jens Bouts eindigde als 27ste, Jens Vanoverberghe 38ste en Jules Hesters 56ste.

By |2019-07-29T20:05:35+02:00juli 29th, 2019|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment