Cedric Beullens stagair bij Wanty-Groupe Gobert

Onze EFC – LR- Vulsteke renner Cédric Beullens  is naast de Fransman Théo Delacroix (CC Etupes) en de Noor Trond Trondsen (Team Coop) één van de 3 stagairs die tot het einde van het seizoen aan de slag kunnen bij Wanty-Groupe Gobert.
Cedric , die reeds zijn 4de jaar bij ons team vertoeft , haalde dit jaar al heel wat mooie resultaten. Zo werd hij 2de en 5de in de U23 Nationscup wedstrijden de Ronde van Vlaanderen en Gent -Wevelgem en behaalde hij onlangs nog de zege in de 2de rit van de Ronde van Vlaams Brabant.
Zijn eerste wedstrijd met Wanty-Groupe Gobert wordt wellicht de Tour de Limousin, die van 21 tem 25 augustus plaats vindt. Komende zaterdag is Cedric ook aan de slag in EK U23 in het Nederlandse Alkmaar alwaar hij deel uitmaakt van de Belgische beloftenploeg.

By |2019-08-05T22:51:18+02:00augustus 5th, 2019|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment