Start Ronde van Oost Vlaanderen

Het EFC-lr-Vulsteke team heeft de start in de vijfdaagse Ronde van Oost Vlaanderen niet gemist. In Nevele streden de zeven renners steeds in de voorste gelederen van de wedstrijd. Een kopgroep van elf renners, met hierin ondermeer Gilles Borra en Jens Vanoverberghe leken lang een gooi te kunnen doen naar de overwinning. Hun voorsprong op het peloton was maximaal één minuut. Maar met nog dertig kilometer te gaan, was hun liedje uitgezongen.

Net na de samensmelting kozen opnieuw vier renners voor de aanval. Ditmaal was Jens Bouts mee bij de vluchters. Deze aanval kende meer geluk en de vier konden voor de zege spurten. De overwinning was voor de Noor Midstveen, voor Lennert Cappan en Jens Bouts. De andere zeven EFC-lr-Vulsteke renners eindigden in het peloton op 35 seconden.

Morgen is er een tijdrit van 13,8km in Ursel.

By |2019-08-21T20:53:11+02:00augustus 21st, 2019|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment