Teambuilding richting 2020

Met een teambuilding is het nieuwe wielerseizoen 2020 officieel van start gegaan voor het EFC-LR-Vulsteke team. Alle renners en begeleiding kwamen samen in Woumen waar enkele diverse activiteiten gepland waren. Op zaterdag trokken de renners er op uit met de mountainbike. Onderweg bezochten ze onze jarenlange en trouwe sponsor ‘Banden Pollentier’, die sinds kort gehuisvestigd is in hun nieuw gebouw te Nieuwpoort (mede dankzij sponsor Vuylsteke). ’s Avonds was er een dropping in het West Vlaamse Heuvellland en ’s nachts werden de verdere banden gesmeed tussen de nieuwe teamgenoten.

Met op zondagmorgen een wedstrijdje ‘karting’ in Popering, is een geslaagde teambuilding ten einde gebracht.
De renners en begeleiding zijn het pad richting 2020 gestart en kijken uit naar de volgende bijeenkomsten tijdens deze wintervoorbereidingen.
#grintaforBjarne
By |2019-11-24T19:08:53+01:00november 24th, 2019|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment