Gill D’Heygere 6de in oefenkoers Emelgem

De eerste wedstrijd van het seizoen 2020 is gereden. In Emelgem streden de EFC-LR-Vulsteke renners in stormachtige condities.
Reeds in het begin van de wedstrijd werd de koers in een beslissende plooi gelegd. 14 renners scheidden zich af van de rest van het deelnemersveld (111 starters).
In deze kopgroep vijf vertegenwoordigers van het EFC-LR-Vulsteke team (Desal, Braet, D’Heygere, Bouts, Blouwe). Nog voor halfkoers lieten vier van de koplopers (3 renners van het continentale Tarteletto) de rest in de steek. Hun voorsprong liep vlug op en in de achtergrond was er onvoldoende georganiseerde samenwerking om de vluchters tot de orde te roepen.

De vier mochten voor de overwinning rijden. In de achtergrond viel het deelnemersveld helemaal uiteen door de strakke wind en de kille regen die de renners ondertussen wist te heselen.
Gianni Marchand (Tarteletto), kwam na 120km solo over de meet in Emelgem voor zijn ploegmakkers De Bock en Van Den Brande. Gill’Heygere (6de) en Ceriel Desal( 8ste) konden zich als eerste EFC-LR-Vulsteke renners binnen de top tien plaatsen.

Verslag van Focus-Wtv kan je terugvinden via deze link: 

  1. Gianni Marchand (Tarteletto)
  2. Stijn De Bock (Tarteletto)
  3. Julien Van den Brande (Tarteletto)

6. Gill D’Heygere
8. Ceriel Desal
19. Michiel Nuytten
21. Jules Hesters
26. Aaron Van Der Beken
30. Kasper Saver
33. Mauri Vansevenant
35. Jens Bouts
36. Louis Blouwe
54. Milan Fretin
DNF Gilles Borra
DNF Vito Braet
DNF Luca De Meester
DNF Thomas Naudts
DNF Siebe Roesemens
DNF Jens Vanoverberghe
DNF Jago Willems

By |2020-02-23T20:23:22+01:00februari 23rd, 2020|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment