Goeie Louis Blouwe in Paris-Vierzon

Louis Blouwe won gisteren in de Franse 1.2 koers Paris-Vierzon de strijdlust en het bergklassement.
Louis trok op 100km van de aankomst in de aanval met een 13-tal. Hun maximale voorsprong bedroeg 2min30′. Jammergenoeg werden ze in de laatste plaatselijke ronde bij gehaald door het peloton. De Fransman Saint-Guilhem wist nog net het spurtende peloton voor te blijven. De Franse kampioen Tesson werd tweede.
Vito Braet (+- 16de) Luca de Meester (18de), Louis Blouwe (19de) finishten binnen de top twintig. Jens Vanoverberghe eindigde ook in het peloton als 32ste. Jens Bouts kwam onderweg ten al en finishte in het tweede peloton. Ook Siebe Riesemns kende pech door een lekke band op een zeer slecht moment.
#grintaforBjarne
By |2020-09-27T11:23:28+02:00september 27th, 2020|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment