Derde plaats voor Jens in Memorial Bjorg Lambrecht

Derde plaats voor @jensvanoverberghe na een sterke koers in de #memorialbjorglambrecht Knesselare. Samen met een vijftal bleef hij een dertigtal kilometer voor een jagend peloton uitrijden. De voorsprong bedroeg nooit meer dan een 30-tal seconden en bij het ingaan van de plaatselijke ronde leek het alsof het peloton ze bij ging halen. Toch bleef de kopgroep voorop. Vooraan liet Jarne Van Grieken (Balen BC) zijn metgezellen in de laatste kilometer in de steek en reed solo naar de overwinning. Jens spurtte naar een derde plaats. Luca De Meester fietste zich naar een 14de plaats, Michiel Nuytten werd 22ste, Kasper Saver 27ste, Yorben Lauryssen 67ste en Dylan Vandenborre 78ste. In het ploegenklassement finishte het EFC-LR-Vulsteke team als 3de ploeg.

By |2021-08-30T16:16:27+02:00augustus 30th, 2021|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment