Verslag Omloop het Nieuwsblad

Ondanks een zeer selectief parcours, met tal van kasseistroken en typische hellingen in de Vlaamse Ardennen eindigde de Omloop het Nieuwsblad afgelopen zondag op een massaspurt. Was het het parcours, of de schrik bij de renners, maar de wedstrijd kende een zeer gesloten karakter. Individuele pogingen liepen vlug spaak of werden gecontroleerd dood gedaan door het Lotto Soudal blok, die iedereen blijkbaar angst in boezemde met hun blufpoker. Het EFC-LR-Vulsteke team probeerde enkele malen het tij te keren, maar kenden geen succes. Zo reed Kenneth Caethoven even met een zevental voorop, maar ook hun goede bedoelingen werden na een tiental kilometer in de kiem gesmoord.

Finaal reden 50 renners richting de eindstreep na 175km in Grotenberge, waar Lotto Soudal renner De Lie de wedstrijd won. Beste EFC-groenhemd in de uitslag werd Ceriel Desal op een 15de plaats.

#grintaforbjarne

#talentdevelopment

By |2021-09-08T15:14:31+02:00september 8th, 2021|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment